Matka Kotkan Kaupunginteatteriin
"
TOHVELISANKARIN  ROUVA"

La-Su  28.-29.4.  2 pv

Juulia on suostunut naimisiin itseään reippaasti vanhemman Aadolfin kanssa perintörahojen toivossa. Juulia sietää Aadolfin tissuttelua ja odottaa tämän rikkaan Justus -veljen kuolemaa. Perinnön saatuaan Juulia aikoo jättää lapatossun miehensä ja naida nuoren rakastettunsa. Justus-mokoma ei vaan millään meinaa suostua kuolemaan…

Maria Jotunin Tohvelisankarin rouva on farssiksi yltyvä komedia vahvoista naisista ja heikoista miehistä. Ajattoman oivaltavasti Jotuni kuvaa ihmisen pohjatonta ahneutta ja itsekkyyttä.

Alustava matkaohjelma ja aikataulu:
Lähtö Vammalasta klo 7.15; Häijä, Neste klo 7.35; Kyröskoski Mh. klo 8.00; Hämeenkyrö, S-market pys. klo 8.10; Ylöjärvi, Soppeenmäki klo 8.30; Tampere, Wanhakirkko pys. klo 8.45; Kangasala, L-A klo 9.10; Pälkäne, K-market klo 9.25.
Linja-auto A. Lauhamo Oy Sastamalasta

Ilmoitathan hyvissä ajoin autoon nousupaikkasi ja mahdolliset erityisruokavaliosi!

Matkaohjelma:

1 pv
Bussi ajaa matkareitin mukaisesti. Lahteen saavumme n. klo 11.00.
Nautimme buffet-lounaan Lahdessa ravintola Voitossa. Lahdesta jatkamme Kymenlaakson maisemiin reittiä Nastola-Kuusankoski-Kouvola, saapuminen Kotkaan ja sen torille. Torin kupeessa Cafe Paussissa Posso kahvit. Kahvittelun jälkeen lähdemme kohdeoppaamme johdolla opastetulle kaupunkikiertoajelulle. Noin klo 16.30 majoittuminen Kotkan keskustassa sijaitsevaan Original Sokos hotelli Seurahuoneeseen.

Klo 18.00 Kotkan Kaupunginteatterissa alkaa farssi / komedia TOHVELISANKARIN ROUVA.
Rooleissa
: Ella Mustajärvi, Kari Kukkonen, Osku Haavisto, Eeva Hautala, Lise Holmberg, Antti Leskinen, Miia Maaranen, Juho Markkanen, Anne Niilola ja Jyri Ojansivu.
Ohjaus & sovitus: Sakari Hokkanen     
Kesto väliaikoineen 2 t 30 min.
Paluu hotelliin, teatterilta matkaa hotelliin n. 300 m.
Noin klo 20.45 hotellin ravintolassa yhteinen illallinen.

2 pv
Aamiainen hotellin ravintolassa.
Lähtö Kotkasta hotellilta n. klo 10.30.
Ajamme reittiä Pyhtää-Ruotsinpyhtää-Loviisa-Pernaja. Pistäydymme Loviisan ja Pernajan keskustassa.

Matka jatkuu Malmgårdin kartanolle ja Kartanopuotiin. Puodissa on myynnissä tilan omia ja Itä-Uudenmaan Lähiruokatuotteita.
Malmgårdin kartano on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn sekä luomutuotteiden jalostamiseen. Peltopinta-alaa on lähes 500 ha. Kartanolla on myös oma Panimo. Panimon tuotteiden valmistuksessa käytetään kotimaista ohramallasta, kartanon omaa viljaa ja vesivoimaa sekä oman lähteen raikasta vettä.

Matka jatkuu Malmgårdista, Myrskylän ja Orimattilan kautta Kärkölään, Suivalan Pitokartanoon Sunnuntailounaalle. Suivalan Pitokartano on monien matkojemme ruokapaikkojen ykköskohde.
Kotimatka alkaa Suivalasta, ajamme reittiä Hämeenkoski-Hauho-Pälkäne-Kangasala-Tampere jne. Tampereella olemme n. klo 17.00.

Ilmoittautumiset matkalle viimeistään 15.3. mennessä.


Matkan hinta:                   230 € / hlö     (Jos lähtijöitä vähintään 30 hlöä)
***1  hh lisämaksu 35 €

Hinta sisältää:

  • Teatterilipun
  • Bussimatkat
  • Hotelliyöpyminen, jaetussa 2 hh Sokos Hotelli Seurahuone, Kotka
  • Hotelliaamiainen ja illallinen
  • Lounas, menomatkalla Lahdessa
  • Kohdeopastus ja Posso kahvit; Kotkassa
  • Sunnuntailounas Suivalan Pitokartano, Kärkölä
  • Matkanjohtajan palvelut